Κατασκευή Ιστοσελίδας

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

Για να το πετύχουμε τον στόχο αυτό κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που έχουν τα εξής χαρακτηριστικά :

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ RESPONSIVE ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ :

  Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι συμβατές με κάθε οθόνη και κάθε συσκευή.Με την όλο και αυξανόμενη χρήση των κινητών κάθε σελίδα θα πρέπει να προσαρμόζεται σε όλες τις φορητές συσκευές.  Γι' αυτό κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που έχουν mobile responsive 99/100 από τη Google και έτσι πετυχαίνουμε μεγάλο ποσοστό πωλήσεων από τα κινητά.

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ : 

  Οι δυναμικές ιστοσελίδες δίνουν την δυνατότητα να μπορείτε μόνοι σας ή με την βοήθειά μας να κάνετε αλλαγές στο site. Έτσι μπορείτε να προσαρμόζεται την ιστοσελίδα σας με την ανάπτυξη και τις αλλαγές της εταιρείας σας. 
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ : 

  Οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται έτσι ώστε να είναι λειτουργικές και εύχρηστες προς τους επισκέπτες του site, και με δυο click να οδηγούνται στο επιθυμητό αποτέλεσμα που μπορεί να είναι η πώληση ή η επικοινωνία μαζί σας. Η Google δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο περιεχόμενο της κάθε ιστοσελίδας, που πρέπει να είναι μοναδικό και να οδηγεί τους επισκέπτες ώστε να βρίσκουν αυτό που θέλουν στην δική σας ιστοσελίδα. Έτσι δημιουργούμε ποιοτικό μοναδικό και στοχευμένο περιεχόμενο.  
 • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO): 

  Η κατασκευή των ιστοσελίδων γίνεται με γνώμονα την στρατηγική SEO που θα αποφασίσουμε για την επιχείρησή σας. Έτσι η ιστοσελίδα σας έχει την δυνατότητα να "φιγουράρει" στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και ιδιαίτερα της Google. 

 

--->Καλέστε μας να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας ιστοσελίδα<---