κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop – Φτιάξε οικονομικά ηλεκτρονικό κατάστημα (e shop)

Κατασκευή e shop τώρα, γιατί ήρθε η ώρα να πουλάς τα προϊόντα σου online! Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μειώνεις τα κόστη, αυξάνεις τις πωλήσεις!

Κατασκευή e-shop σε χαμηλό κόστος για υψηλές ηλεκτρονικές πωλήσεις

Το e-shop ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εμπορικής δραστηριοποίησης μιας επιχείρησης. Είναι ο τρόπος για να εισχωρήσετε δυναμικά στον χώρο του εμπορίου μέσα από τη ψηφιακή τεχνολογία, να επεκτείνετε τις εμπορικές δραστηριότητές σας και να πραγματοποιήσετε ένα επιχειρηματικό όνειρο. Με τη ραγδαία ανάπτυξη του internet, το όνειρο του κάθε επαγγελματία, της κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης είναι πια το ηλεκτρονικό εμπόριο που επιτυγχάνεται με ένα έξυπνο και αποτελεσματικό e shop: Αύξηση πωλήσεων, αύξηση πελατολογίου, αύξηση κέρδους! Στόχος η κατασκευή e-shop για την κατάκτηση των χρηστών του internet και την ένταξή τους στην πελατειακή δύναμη της επιχείρησης.

Κατασκευή e-shop με κέρδη, αλλιώς τι χρειάζεσαι ένα e-shop αν δεν πουλάει

Η κατασκευή eshop σκοπό έχει μόνο το κέρδος, αλλιώς τι αξία έχει να έχουμε ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να έχουμε online πωλήσεις? Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία το e-shop που θα φτιάξετε ώστε να είναι οικονομικό αλλά να είναι και λειτουργικό, να προβάλει έξυπνα και όμορφα τα προϊόντα σας και να προκαλεί τους επισκέπτες να γίνουν πελάτες σας!

Τι είναι το e-shop?

Το e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου και αφορά τη λιανική ή χονδρική πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Όταν λοιπόν μιλάμε για e-shop, εννοούμε την κατασκευή ιστοσελίδας που με το κατάλληλο λογισμικό, πραγματοποιούνται ψηφιακές συναλλαγές – ηλεκτρονικές αγορές-πωλήσεις) μέσω του online κατάστηματός σας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται πανελλήνιες και παγκόσμιες πωλήσεις των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει ένα φυσικό κατάστημα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα φτάνει παντού και έχουν πρόσβαση σ’ αυτό εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου γι΄αυτό πλέον βλέπουμε για όλους τους τομείς του εμπορίου ν’ αναπτύσσονται και online καταστήματα. Διαδικτυακά Super market, καταστήματα ρουχισμού, ηλεκτρονικών ειδών, βιβλιοπωλείων, κοσμημάτων, τυχερών παιχνιδιών, τεχνικών εργασιών, πάσης φύσεως εμπορικών συναλλαγών και υπηρεσιών, αυξάνουν καθημερινά το τζίρο τους από ιντερνετικούς πελάτες. Όλες οι επιχειρήσεις πια, επιθυμούν να πάρουν το κομμάτι που τους αναλογεί στη μεγάλη διαδικτυακή αγορά που καθημερινά αυξάνεται.

Πετυχημένα e-shop είναι αυτά που από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση της κατασκευής τους σκοπό έχουν να φέρουν στον ιδιοκτήτη στους πωλήσεις.
Στη DynamicWebSites φτιάχνουμε ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα και λειτουργικά, υψηλής αισθητικής, φιλικά στις μηχανές αναζήτησης που στόχο έχουν την αυξημένη επισκεψιμότητα και την μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες.

Πως φτιάχνεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – e shop

Το e-shop κατασκευάζεται με διάφορα συστήματα και λογισμικά. Ανάλογα με την πλατφόρμα κατασκευής e-shop, διαμορφώνεται τόσο η λειτουργικότητα
του eshop, όσο και το κόστος του. Εμείς κατασκευάζουμε επαγγελματικά e-shop και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου
χρησιμοποιώντας τις ισχυρές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου Woocommerce σε συνδυασμό με WordPress, Hikashop & Virtuemart
σε συνδυασμό με Joomla καθώς και τις καθαρόαιμες πλατφόρμες δημιουργίας e-shop Opencart & Prestashop.

Κατασκευή eshop με WordPress

Η κατασκευή eshop με wordpress είναι η ιδανική σύγχρονη και οικονομική λύση στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η κατασκευή e-shop wordpress έφερε την επανάσταση στην κατασκευή e-shop, γιατί έχει σαν αποτέλεσμα τις κατασκευές δυναμικών ιστοσελίδων ηλεκτρονικών πωλήσεων με φρέσκια εμφάνιση, σύγχρονα, εντυπωσιακά εφέ και άψογη λειτουργικότητα σε χαμηλό κόστος κατασκευής e-shop.

Τα wordpress eshop, βασίζονται στην πλατφόρμα woocommerce ένα ιδιαίτερα δυναμικό & γρήγορα αναπτυσσόμενο λογισμικό που είναι εξαιρετικά δημοφιλές και προτιμάται από χιλιάδες επιχειρήσεις όπως και το wordpress η βασική πλατφόρμα της ιστοσελίδας.

WordPress eshop, δυναμικό, ευέλικτο, οικονομικό eshop

Με τη δημιουργία e-shop με wordpress αποκτάτε ένα δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα ιδιαίτερα φιλικό στην Google και στις μηχανές αναζήτησης, υψηλής αισθητικής, σύγχρονης τεχνολογίας σε χαμηλή τιμή.

Οι εύκολες λειτουργίες του wordpress eshop κάνουν την διαχείριση παιχνίδι ακόμα και από τον πιο αρχάριο χρήστη του ίντερνετ. Με την κατασκευή e-shop με wordpress δεν χρειάζεται να πληρώνετε κόστη συντήρησης και ανανέωσης περιεχομένου, αφού η διαδικασία είναι πανεύκολη.

Η ιστοσελίδα wordpress με woocomerse eshop καλύπτει όλες τις ανάγκες παρουσίασης  και ηλεκτρονικής  πώλησης προϊόντων. Το worpress eshop είναι η ιστοσελίδα «πολυεργαλείο» αφού είναι μαζί ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα και blog με εξαιρετική λειτουργικότητα σε όλα.

Κατασκευή Joomla eshop

Η κατασκευή joomla e-shop τη μεγάλη δυναμική πλατφόρμα ανοικτού κώδικα, αποδίδει σύγχρονα τεχνολογικά ηλεκτρονικά καταστήματα επαγγελματικού κύρους. Το joomla eshop καλύπτει μικρές και μεγάλες ανάγκες ηλεκτρονικής πώλησης προϊόντων, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον ιδιοκτήτη τους.

Για την κατασκευή e-shop joomla χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες Virtuemart & Hikashop, τα λογισμικά που συνεργάζονται με το joomla για τη δημιουργία επαγγελματικών eshop.

Joomla eshop – ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστοσελίδα μαζί

Με την κατασκευή joomla eshop αποκτάτε δυναμική ιστοσελίδα με ηλεκτρονικό κατάστημα σε 1 σελίδα, με σύγχρονο responsive σχεδιασμό που ανταποκρίνεται σε όλα τα μεγέθη συσκευών.

Το joomla eshop αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιείται διεθνώς από χιλιάδες εταιρείες. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές eshop λόγω του ισχυρού λογισμικού του με την εύκολη λειτουργικότητα αλλά και στις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ηλεκτρονικού καταστήματος για σύγχρονη και ολοκληρωμένη διαχείριση των προϊόντων, χωρίς να χρειάζεται να έχει τεχνικές γνώσεις για να μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα.

Με τη δημιουργία ehop joomla, γίνεται εύκολη η διαχείριση του e-shop χωρίς να χρειάζονται τεχνικές γνώσεις.

Κατασκευή eshop Opencart

Με την κατασκευή opencart φτιάχνετε ένα «καθαρόαιμο» eshop αφού η χρήση της πλατφόρμας opencart αφορά αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Mε ισχυρή λειτουργικότητα καταλόγου και εξαιρετικό μηχανισμό επεξεργασίας παραγγελιών, το opencart eshop είναι ηγέτης στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δίνοντας εξειδικευμένες λύσεις στις online πωλήσεις.

Η πλατφόρμα κατασκευής eshop opencart είναι ιδιαίτερα ελαφριά με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και υψηλές επιδόσεις. Το Opencart είναι το εμφανίσιμο αλλά σκληροτράχηλο eshop που αποδίδει ακόμα και σε χαμηλής ποιότητας servers, αφού έχει ελάχιστες απαιτήσεις από τον server.

Κατασκευή Opencart για eshop με απαιτήσεις

Η κατασκευή opencart συνιστάται στις εταιρίες που βασίζουν τις πωλήσεις τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έχουν αυξημένες απαιτήσεις στην κατασκευή e-shop.
Η άψογη λειτουργικότητα του eshop opencart το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές από χιλιάδες εταιρείες που βασίζουν τις πωλήσεις τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Με προηγμένες λειτουργίες, συνδέεται αποτελεσματικά με γέφυρες για skroutz, με συστήματα ERP καθώς και με online τραπεζικά συστήματα συναλλαγών.
Το opencart e-shop αποτελεί επαγγελματική λύση στις μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, αφού είναι ιδανικό eshop για λίγα ή για χιλιάδες προϊόντα.
Η διαχείριση του e-shop opencart δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις και ικανότητες, γι΄αυτό και απαιτείται συνήθως επαγγελματική διαχείριση.

Κατασκευή eshop Prestashop

Η κατασκευή eshop με prestashop προτιμάται συνήθως στη δημιουργία eshop με χιλιάδες κωδικούς, αφού το prestashop είναι μια καθαρά ηλεκτρονική εμπορική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να πουλήσουν τα προϊόντα τους online. Το prestashop είναι ένα αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει μια σειρά εργαλείων κατάλληλα για διαχειριστές ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop manager), συνδέεται με πολλές γέφυρες (skroutz, erp κ.α) και διαθέτει αναβαθμισμένο panel στατιστικών στοιχείων.

Prestashop προηγμένα συστήματα κατασκευής «μεγάλων» eshop

Το Prestashop έχει ενσωματωμένο προηγμένο τμήμα διαχείρισης αποθεμάτων που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις προμήθειες από πολλές αποθήκες. Το Prestashop προσφέρει χρήσιμες επιλογές αποστολής στο back-office με προσαρμοσμένες τιμολογήσεις και διαθέτει προηγμένο σύστημα αναζήτησης προϊόντων. Η πολυπλοκότητα του prestashop δε βοηθάει στην εύχρηστη διαχείριση και απαιτείται επαγγελματική διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος γι΄αυτό και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες prestashop αναθέτουν τη διαχείρισή του σε επαγγελματίες.

Τι κατασκευή e-shop να επιλέξω, σε ποια πλατφόρμα να φτιάξω eshop

Είναι λογικό να αναρωτιέστε ποια πλατφόρμα να προτιμήσετε στην κατασκευή του e-shop σας, αφού όλα τα λογισμικά που χρησιμοποιούμε στην εταιρία μας είναι δυναμικά και διαθέτουν εξαιρετικά θετικά στοιχεία που κάνουν δύσκολη την επιλογή σας.

Η αλήθεια είναι ότι στην δημιουργία e-shop δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η πλατφόρμα που θα επιλέξετε, γιατί ακόμη και η καλύτερη πλατφόρμα από μόνη της δεν μπορεί να αποδώσει στην κατασκευή και αποτελεσματικότητα ενός eshop, αντίθετα βλέπουμε eshop στις πιο καλές πλατφόρμες που μπορεί να «σέρνονται», να αργούν να φορτώσουν, να μην βοηθάνε το SEO και να χάνονται στην αφάνεια, βλέπουμε eshop χρυσοπληρωμένα στην κατασκευή τους που να μην έχουν βγάλει ούτε τα έξοδά τους. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν αρκεί μόνο ο κώδικας της πλατφόρμας, αλλά και τα λογισμικά και υποσυστήματα που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει ο κατασκευαστής του eshop όπως και τις τεχνικές seo που γνωρίζει, ώστε να καλύψει η επιχείρηση τις εκάστοτε ανάγκες της στην προβολή των προϊόντων και στις ηλεκτρονικές πωλήσεις της.

Γι΄αυτό το σημαντικό είναι η σωστή επιλογή του επαγγελματία – συνεργάτη που θα υλοποιήσει το έργο κατασκευής του eshop σας. Σε εμάς, μπορείτε να βασιστείτε για την σωστή καθοδήγησή σας.
Με την χρόνια εμπειρία μας στην κατασκευή eshop, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την πιο οικονομική αλλά και στοχευμένη λύση στην σωστή επιλογή της ecommerce πλατφόρμας που θα εξυπηρετήσει τις εταιρικές ανάγκες σας. Με δωρεάν εκπαίδευση διαχείρισης eshop όποια πλατφόρμα και να επιλέξετε.

Αυξήστε τα κέρδη σας με ηλεκτρονικές πωλήσεις στο διαδίκτυο

Μην αφήνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, στην αφάνεια.  Διαθέτουμε τα μέσα και τις γνώσεις να σας κάνουμε να ξεχωρίσετε στον κλάδο σας με online πωλήσεις! Με την κατασκευή e-shop αυξάνετε τις πωλήσεις σας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με εκατομμύρια χρήστες που ψάχνουν πια στο διαδίκτυο για online αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, εσείς θα παραμείνετε στο φυσικό σας κατάστημα ή θα κάνετε δυναμικά την είσοδό σας στη μεγάλη ιντερνετική αγορά με ένα δυναμικό e-shop?

Φτιάξτε το e-shop που ονειρεύεστε στην πιο οικονομική τιμή! Εμείς με εξειδικευμένες λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων φτιάχνουμε κατασκευές eshop που ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες, σας λύνουν τα χέρια και αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ΑΜΕΣΑ

  

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Eshop, Επιδότηση Eshop, Seo, Προώθηση Ιστοσελίδων, Social Media Marketing, Internet Marketing

 

Αγίου Κωνσταντίνου 52

15124 Μαρούσι - Αθήνα

Τηλ. +6972122448

Email. info-at-dynamicwebsites.gr